diumenge, 25 de març de 2012


Qui està darrere de Periódico de Alcasser?

Fa uns dies moltes associacions i persones d’Alcàsser vam rebre un correu electrònic amb l’assumpte “Presentación Periódico de Paiporta”. Seguidament, vam rebre un altre que deia “Presentación Periódico de Alcasser”. El contingut dels dos correus era exactament el mateix a diferència de l’assumpte, que en el primer correu pareixia erroni ja que el cos dels missatges parlava exclusivament d’Alcàsser.

Inicialment tot bastant normal. Algú havia tingut la iniciativa de fer un periòdic local digital. Però... en castellà? Si al poble som valencianoparlants! Bé, de moment deixem la qüestió lingüística a banda.

El primer que fem és adonar-se’n que el Periódico de Alcasser té web (http://periodicodealcasser.es/) i pàgina a Facebook. Entrem i tot més o menys com esperàvem. Poques notícies perquè acaben de començar. Als primers comentaris del Facebook ja hi ha qui pregunta per què no està en valencià.

No obstant, continuem amb la intriga. Qui haurà impulsat aquest periòdic? Tornem al correu electrònic per llegir-lo detingudament. Allà trobem frases que ens criden l’atenció com la que diu que un dels objectius és “promover el rescate de valores nacionales”. Ai mare, quina mala olor fa açò, no? Bé, no anem a jutjar abans de saber, que després se’ns acusa d’extremistes i de fugir de tot allò que parle d’Espanya.

Més avall la signatura de qui sembla responsable i impulsor de tot açò: Javier García, Presidente. Adjunta també un telèfon. Què fem? Li cridem i preguntem? Quasi millor continuem investigant per la nostra banda.

Ai, i allò de Periódico de Paiporta? Hauran fet lo mateix a Paiporta? Busquem a internet, i sí. Allà també en tenen un! Però ja porten moltes notícies, res a veure amb el d’Alcàsser!

Ens interessa saber qui és el tal Javier García. Fem-ho fàcil. Busquem el seu nom i telèfon a Google. Hi ha resultats! Entrem a un dels resultats i ens trobem açò:


Val, forma part de Independientes por Paiporta, una candidatura local d’aquell poble. I qui són ixos? Va, ara busquem directament al Facebook! Què trobem al mur d’aquesta gent?


Ui, estos junt a España 2000? Potser hi ha qui no sàpiga qui són estos d’España2000, ahi va una ajuda ràpida:

Val, ara ja tenim posicionats políticament als de Independientes por Paiporta. Però, i Javier García, serà tan feixista com els del seu partit? Vinga, anem a buscar al seu Facebook. Entrem i només carregar-se la pàgina...Açò empitjora... El senyor Javier García té a Primo de Rivera i a Franco presidint el seu perfil del Facebook. Ah, i es confirma que és secretari d’organització a Independientes por Paiporta!

Ampliem un poc la foto de perfil, que el fons ens resulta familiar...I sí, és la plaça del castell d’Alcàsser el que veiem al fons!

Sembla que ja està la roda tancada. Un senyor de Paiporta que ha vingut a viure a Alcàsser, que es va presentar com a número 2 de Independientes por Paiporta (simpatitzants d’España2000) i que ara crea un periòdic a Alcàsser.


Anem a seguir tolerant a aquesta gent? No ens enganyem! Aquestos són els qui se n’alegren de l’assassinat de Guillem Agulló o Carlos Palomino, els qui dia a dia continuen pegant pallisses a immigrants, atacant els centres socials i amenaçant de mort a aquells qui pensen diferent.

Eliminem el Periódico de Alcasser dels nostres amics al Facebook! No responem a la demanda de col·laboració que fan! No donem ales a la ultradreta!Més informació:

A més, el cap de llista de Independientes por Paiporta (Andrés Santo) és delegat al País Valencià de la corrent interna del PP “Democracia y libertad en el PP”. Així, Javier García seria el cap d’aquest grup a Alcàsser que es va formar fa al voltant d’un any.

Més imatges. Ara, del twitter del senyor Javier García:Calen més proves de que el Partit Popular representa a la ultradreta 
feixista hereva del Franquisme?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada